Promo Spot Advertising este o companie care doreste sa impuna noi standarde in ceea ce priveste nivelul serviciilor oferite.

           Oferim clientilor nostri,  o gama variata de posibilitati de personalizare prin:

- gravura mecanica si laser

- fotogravura,

- servicii de tampografie,

- serigrafie,

- serigrafie transferata,

- cutter ploter.

- print UV

 

             Cu ajutorul tehnologiei laser, aproape orice tip de material poate fi acum marcat / gravat, unele dintre ele chiar intr-o gama cromatica diversa.


Va punem la dispozitie serviciile noastre de inscriptionare laser pentru :


- personalizarea obiectelor  promotionale,
- industria hoteliera,
- fotogravura,
- gravura industriala,
- semnalistica comerciala,
- placi, logo-uri firme
.


              Gravura mecanica se realizeaza prin utilizarea unei freze sau a unui insert de diamant pentru a prelucra suprafata obiectului, in urma acestui proces putand fi transpuse pe diversi itemi forme grafice variate.


Serigrafia reprezinta procedeul de inscriptionare plana prin separarea graficii de reprodus in planuri independente de culoare, folosind site serigrafice confectionate conform graficii computerizate.


Avantaje: Serigrafia ofera avantaje ce sunt imposibil de realizat cu alte metode de inscriptionare folosind cerneluri: prin serigrafie se pot obtine suprafete inscriptionate in relief, fosforescente, rezistente in timp atat la spalari repetate cat si la uzura, de dimensiuni considerate ca fiind mari. Deasemenea cernelurile folosite de gasesc intr-o varietate de modele: cerneluri serigrafice rezistente la apa, gonflabile sau Plastex. Tehnica imprimarii prin serigrafiere a evoluat foarte mult, in prezent fiind posibila reproducerea atat a culorilor liniare cat si a elementelor in policromie. 
Suprafete inscriptionate: textile, plastic, PVC, sticla, metal, aliaje neferoase, autocolante si altele.Tampografia este un procedeu, relativ nou, de inscriptionare ce foloseste un tampon de cauciuc siliconic ca mediu de transfer al
cernelei prin parcurgerea urmatoarelor etape:


-pe o suprafata fotosensibila denumita in cele ce urmeaza cliseu, sunt "sapate" adancituri reprezentand imaginea ce urmeaza a fi imprimata printr-un procedeu foto;

-imaginea realizata pe suprafata cliseului este acoperita cu cerneala;

-un tampon cu suprafata neteda realizat sub diferite forme din cauciuc siliconic neabsorbant va "ridica" cerneala de pe cliseu si o va transfera pe obiect.

Astfel, elementele cheie ale procedeului tampografic il reprezinta tamponul, cliseul si cerneala, care permit decorarea obiectului cu forme si texturi diferite.

Inscriptionarile prin tampografie pot fi executate pe diverse tipuri de suport asfel ca, putem oferii clientilor nostri o gama foarte variata de produse.

Print UV:                                                                                        

Printul UV reprezinta cea mai noua si inovativa metoda de personalizare a obiectelor promotionale.

- se recomanda pentru materiale promotionale din: plastic, imitatie piele, carton, lemn, plastic, metal etc. (pixuri, brelocuri, brichete, notepad-uri, laptopuri, stick-uri USB, agende, etc.

- este modalitatea de personalizare ideala pentru logo/grafica multicolora (policromie)

Materialele promotionale le puteti procura direct prin intermediul nostru sau putem inscriptiona obiectele pe care dvs le detineti deja.

Diversitatea aplicatiilor, face ca tampografia sa reprezinte o metoda de imprimare avantajoasa, foarte economica si versatila pentru multe domenii de activitate printre care:


-industria electronica si electrotehnica,

-industria articolelor sportive,

-industria farmaceutica.


Tampografia poate fi executata pe diverse tipuri de material (plastic, metal, piele, sticla sau lemn) astfel incat va putem oferi o gama foarte variata de produse.